top of page

Bij Tomboy hebben we naast borrelen ook verscheidene activiteiten die we organiseren door het jaar heen. Hieronder staan een aantal van deze activiteiten.

Pado/Mado/VVVtjes/Broer-zus dag

Eéns per jaar wordt er een dag georganiseerd voor familie of vrienden. PADO staat voor vader dochter. MADO staat voor moeder dochter. VVV'tjes staat voor Vrienden Van Vroeger en bij broer-zus mag je broertjes en/of zusjes uitnodigen. 

Deze activiteiten wisselen elke vier jaar. Het ene jaar doe je een activiteit met je vader en het andere jaar met je vrienden van vroeger. 

pado-dag.jpeg
datediner1.jpeg
datediner2.jpeg

Datediner

1 keer per jaar organiseren wij het legendarische datediner. Op dit datediner is de bedoeling dat iedereen dus een date meeneemt en verkleed komt volgens het thema. Daarbij is het de bedoeling dat je een fles wijn per persoon leegdrinkt. Daar komen dus vaak mooie verhalen uit en ook zelfs relaties.

Een zeer geslaagd date diner 👫❤️#bestdr

Weekend voor de leuk(WVDL)

Als het weer zomer is gaan we met elkaar op weekend voor de leuk. Zoals de naam al zegt is het een weekendje weg met het hele dispuut, gewoon omdat het leuk en gezellig is!! 

Afgelopen weekend hebben bij Brabant onv

21 diners

Wanneer iemand 21 wordt, is het de bedoeling dat je een 21 diner organiseert. Dit is bij je ouderlijk huis en kan het dispuut kennis maken met je gezin. We komen bij je eten en het is aan jou hoe je deze avond invulling geeft. De één heeft een lopend buffet en de ander geeft een zittend diner. Er worden speeches gegeven en meestal wordt er een mooi 21-diner boek voor je gemaakt. Uiteraard horen hier leuke cadeaus bij vanuit het dispuut! 

21 diner kel.jpeg
21 diner jimmy.jpeg

En we doen nog veel meer...

foto 12.jpeg
lau en ik.jpeg
groepsfoto midlustrum.jpeg
themaborrel.jpeg
wvdl.jpeg
gala.jpeg
bottom of page